Nová školení a semináře

ČSKB ve spolupráci s trenérsko-metodickou komisí připravuje nová školení na trenéry inline rychlobruslení III.třídy, II.třídy a semináře, které budou mít za úkol rozšířit znalosti v jednotlivých tématech (suchá příprava, off-skates, technika bruslení, technika startu, výživa a další). Rádi bychom předem znali zájem trenérů a veřejnosti o tato školení a semináře.

Jako první se bude konat školení trenérů na III. třídu. Stávající stav čítá 45 trenérů proškolených na III.třídu. http://cskb-inline.cz/dulezite-dokumenty

Byli bychom rádi, kdyby trenéři v budoucnu své znalosti a vzdělání v inline sportu více zúročovali, tedy zakládali volnočasové bruslařské kroužky, nové oddíly a nebo udělali nábory v již fungujících oddílech a rozšířili tak jejich řady o novou mládež. Prosíme, aby se do konce listopadu přihlásili všichni, kteří mají opravdový zájem o rozvoj našeho sportu a kteří budou chtít své vzdělání uplatnit.
Prosíme o zaslání předběžné přihlášky na e-mail svazu (info@cskb-inline.cz). Podle zájmu budou pak v dostatečném předstihu vypsány termíny školení a seminářů.
V přihlášce uvádějte, o co máte více zájem, zda o školení trenérů nebo o doplňující specializované semináře.

Vše je vhodné pro všechny kategorie zájemců - aktivní dospělé závodníky, bývalé závodníky z jiných sportů, rodiče bruslařů, současné trenéry, trenéry z jiných sportů. Jedinou "podmínkou" je zápal a chuť se inline sportu věnovat a mít zájem podílet se na rozšíření kvalitní základny v ČR.

Na jaře 2015 chystáme ve spolupráci s Paolo Marcellonim SKATE LABS velký celonárodní kemp na nové dráze v Ostravě. Předběžné datum je vypsáno na 13.4.-17.4.2015 (změna data možná) http://www.marcellonipaolo.com/pdf_news/2014/piancavallo2014-2.pdf
Více informací o tomto kempu přineseme koncem roku 2014.

Pavel Zajpt, předseda trenérsko-metodické komise