Veselské In-Line závody

Vážení přátelé,

srdečně vás zveme do Veselí nad Moravou, kde se uskuteční 11. ročník Veselských in-line závodů určených pro všechny bruslaře a bude nám velkým potěšením přivítat vaše závodníky, pro které bude přichystán speed dvojboj, dále závod na jedno kolo s letmým startem a při účasti na sobotních závodech v Otrokovicích se z vašich bruslařů také mohou stát KRÁL nebo KRÁLOVNA DLOUHÉ A KRÁTKÉ DRÁHY. Kromě toho samozřejmě bude připraven doprovodný program, který zahrnuje rodinnou štafetu, závody odrážedel a také závody kojenců na připraveném koberci. V tombole budete moct vyhrát (kromě jiných zajímavých cen) sadu závodních koleček anebo také víkendový pobyt. Program závodů se budeme snažit sestavit tak, abyste se všichni dostali včas domů.

Těšíme se na vás a na vaše závodníky

Petra Korvasová
ředitelka Veselských in-line závodů

VESELSKÉ IN-LINE ZÁVODY 2019
- odkaz na propozice http://www.inlineveseli.cz/propozice-1526585700

- odkaz na přihlášku http://www.inlineveseli.cz/prihlaska-entry-form

- mapa https://goo.gl/maps/FwJiQmrTWY92

O KRÁLE A KRÁLOVNU DLOUHÉ A KRÁTSKÉ DRÁHY
Jedná se o jednodenní závody, ale pokud se chcete zúčastnit soutěže O KRÁLE A KRÁLOVNU DLOUHÉ A KRÁTKÉ DRÁHYI, tak je potřeba se zúčastnit v neděli Veselských in-line závodů a den před tím - Otrokovického in-line poháru - veškeré info naleznete v příloze.

- odkaz na propozice na Otrokovický in-line pohár http://www.ssco.cz/aktualita/propozice-na-oip-2019

- odkaz na přihlášku na Otrokovický in-line pohár http://www.ssco.cz/registrace-k-zavodu

Jestliže máte nějaký dotaz týkající se závodů, tak jsme vám k dispozici na tel. čísle 605210322.

Tady je link na naši facebookovou akci, kde přidáváme veškeré aktuální info: https://www.facebook.com/events/586024891909286/