Školení rozhodčích

STK ČSKB zve na školení nových rozhodčích kolečkového rychlobruslení

Historicky druhé školení nových rozhodčích kolečkového rychlobruslení se bude konat letos na jaře.
Termín teoretické části je 11. – 12. května, praktická část se bude konat na MČR v Ostravě event. na dalších závodech dle domluvy se školitelem.

Vyzýváme všechny oddíly z řad ČSKB, které se účastní nebo hodlají účastnit závodů, nebo je plánují i pořádat, aby si ze svých řad nechali vyškolit zájemce o rozhodování, aby rozhodcovský sbor na vrcholných republikových akcích měl co nejpestřejší zastoupení. Stále jsou oddíly, které se účastní mistrovských závodů, ale nemají ve svých řadách žádného kvalifikovaného rozhodčího.

Školitelem akce bude mezinárodní rozhodčí World Skate Denis Krupka a bude se konat v Praze v zasedací místnosti č. 234 na Strahově, Zátopkova 100/2.

Přihlášky na akci zasílejte na adresu sekretáře svazu: pravda@cukb.cz.

Dne 17. března se uskutečnilo pravidelné každoroční doškolování rozhodčích ČSKB. Ve školící místnosti i na dráze DDM Modřany se ho zúčastnilo 8 rozhodčích. V průběhu dne byli seznámeni s novinkami v pravidlech WS i ČSKB, vyzkoušeli si úskalí nové disciplíny v programu dráhového MČR a diskutovalo se o přípravě rozhodčích na závody a o efektivní práci sekretáře závodu.