Inline Opening 2018 - Ostrava areál U Cementárny

V neděli 17. 6. 2018, den po World Inline Cup Ostrava, se ve volnočasovém a sportovním areálu
U Cementárny uskuteční již podruhé Ostrava Inline Opening 2018. Rádi bychom vás všechny spolu s městem Ostrava, za jehož finační podpory se akce koná, a ve spolupráci s Českým svazem kolečkového bruslení (ČSKB) pozvali k tomu si užít báječný den na inline bruslích. Nepůjde pouze o závodění, ale i o trochu exhibice a především také o zábavu pro všechny fandy tohoto sportu. Očekáváme, že se akce zúčastní i řada závodníků ze sobotního závodu World Inline Cup.
Prostřednictvím závodů představíme Areál U Cementárny sportovním fanouškům jako špičkové závodní a tréninkové místo pro výkonnostní inline závodníky. Zároveň však dostanou šanci i hobby jezdci, tedy fitness bruslaři právě na fitness bruslích ve všech věkových i výkonnostních kategoriích, aby si také mohli vyzkoušet závodění v tomto areálu.
Závody budou připraveny jak na krátké, klopené 200m “dráze” (TRACK), tak i na delší 400m dráze – “silničním okruhu” (ROAD). Program je poskládán tak, aby byl maximálně atraktivní pro samotné závodníky, ale také a především pro běžné návštěvníky areálu - hobby jezdce na inline bruslích.
V programu budou zařazeny nejen sprintové závody pro jednotlivce a malé skupiny závodníků,
ale také skupinové závody pro větší počet účastníků, případně bodovací, nebo vyřazovací závody. Závody jsou určeny nejen pro svazem (ČSKB) registrované závodníky, ale i pro inlinery - hobíky, aby dostali možnost vyzkoušet si, jak se na takové dráze závodí. Během celého závodního dne bude připraven doprovodný program pro příchozí inlinisty a rodiny s dětmi. Pro ty nejmenší bude
k dispozici škola inline, kde zkušení trenéři vysvětlí dětem a začátečníkům, jak správně začínat
na inline bruslích.
Pro všechny, kteří se chtějí registrovat prosíme, aby se registrovali dopředu online ZDE
Pro zájemce o účast v závodech je potřeba, aby se take dostavili k registraci v místě závodů
v areálu U Cementárny v neděli 17. 6. 2018 v čase mezi 9.00 – 10.00. Budeme rádi, když se vám podaří přijít spíš o něco dříve. Startovné k závodům se nebude vybírat a účast na závodech tak bude ZDARMA.
Po registraci bude následovat rozbruslení v čase 10.00 – 11.00 a od 11.00 hod začne dopolední závodní program na vnitřní klopené 200m dráze. Mezi 13.00 – 14.00 bude probíhat volné bruslení
a od 14.00 hod začne závodní program na vnější 400m dráze (silniční okruh).
Kompletní závodní program je k dispozici na: www.lifeinline.cz
případně také na: www.facebook.com/LifeInLine

Přikládáme jej i v příloze.

Registrace: https://form.jotformeu.com/71145566789369

Tešíme se na vás a budeme doufat v příznivé počasí
LifeInLine Team