Schválená reprezentace ČR pro rok 2013

Předsednictvo ČSKB schválilo složení reprezentace ČR na nadcházející události:

Mistrovství Evropy seniorů – Almere (Holandsko) – 28.6.-6.7. 2013
Senioři:
Filip Adlt
Matěj Krupka
Matěj Pravda
Ondřej Suchý

Junioři/rky A:
Klára Prokopová
Lukáš Vevera

Mistrovství Evropy kadetů a juniorů B – Geisingen (Německo) – 11.-13. 7. 2013
Junioři /rky B:
Kateřina Novotná
Jaroslav Klícha
Šimon Pravda
Michal Prokop

Kadet/kadetky:
Tereza Bohumská
Michaela Sejpalová
Julie Stodolová
Jan Hemer

Reprezentační trenér: Ludmila Krupková
Asistent: Pavel Zajpt

Reprezentační komise sledovala závodníky všech kategorií v průběhu celé jarní sezóny. Na základě platných kritérií byli závodníci hodnoceni body za umístění na daných zahraničních závodech i na MČR na dráze i na silnici.
Do hodnocení se počítaly max. čtyři nejlepší výsledky ze zahraničních závodů – viz nominační kritéria. Závodník dále musel absolvovat minimálně tři zahraniční dráhové závody.
Všichni reprezentanti splnili daná kritéria, pouze Ondřej Suchý byl nominován na „divokou kartu“ na základě výsledků na MČR (absolvoval pouze dva zahraniční závody).
Všichni vybraní závodníci prokázali v domácí i zahraniční konkurenci dobrou výkonnost, dosáhli i na nominační body (ač jejich získání nebylo úplně lehkou záležitostí). Všichni reprezentanti byli schváleni jednomyslně, všichni prokázali v průběhu přípravy silnou motivaci a chuť vybojovat si místo v reprezentačním týmu, všichni dodržovali tréninkové plány v oddílech. Děkujeme tímto trenérům jednotlivých závodníků za jejich přípravu a věříme, že na nadcházejících Mistrovstvích Evropy a popř. i světa budou všichni naši zástupci Českou republiku důstojně reprezentovat.

Ludmila Krupková