Český svaz kolečkového bruslení ve spolupráci s LifeInLine Teamem připravuje na neděli 7. 10. 2012 v závěrečném dni mezinárodního sportovního veltrhu SPORT Life na brněnském výstavišti doplňkový, šestý závod Českého poháru v in-line Půlmaratonu.

Součástí závodního dne budou všechny závody, soutěže na které jste zvyklí ze seriálu Inline pro život - LifeInLine Tour. Tedy tři dětské závody, Štafety, Fitness Desítka i Půlmaraton. Brněnský závod ale nebude zařazen do bodování seriálu Inline pro život – LifeInLine Tour 2012, jeho bodování skončí závodem o tomto víkendu v Opavě. Brněnský Půlmaraton bude zařazen pouze do bodování Českého poháru jako šestý a finálový závod. Do celkového hodnocení se potom budou započítávat čtyři nejlepší výsledky z letošních celkem šesti závodů.
V Brně se bude závodit na okruhu dlouhém zhruba 1.800m. Podrobnější informace přineseme v příštím týdnu po závodě v Opavě. Celkové vyhlášení vítězů obou seriálů, tedy jak ČP, tak i Inline pro život - LifeInLine Tour proběhne nakonec právě v Brně na výstavišti, po skončení závodu v teple výstavní haly.