Závod o pohár starosty města Turnova

Vážení předsedové, členové oddílu

rád bych Vás touto formou pozval na náš již 6.ročník inline závodů O pohár starosty města Turnova, který se koná v našem městě v sobotu 20.5.2023 od 13,30 hod.

Závody jsou primárně určené pro "hobíky", ať už z řad dětí i dospělých - zde jsou zakázané závodní brusle a kolečka větší než 90 mm (tjst. pouze fitness). Jedná se tak o možnost nechat závodit Vaše začínající / mladší bruslaře.

Pro náš oddíl pořádáme kategorii speed mladší (ročníky 2011 a mladší) a speed starší (ročníky 2010 - 2005) - v této kategorii jsou děti ve speed bruslích. Případně dle obsazenosti může dojít k úpravě.

Zazávodit si mohou všichni rodinní členové, nejmenší kategorie 2019 a mladší může jet jak na bruslích, tak na odrážedlech, pro dospělé tu máme jejich vlastní kategorii. Novinkou v letošním roce je i štafetový rodinný závod, kterého se určitě nemusíte bát, v jednom týmu se tak představí jeden dospělý a potomek, trať nikterak náročná není a zvládne ji bruslař se základními dovednostmi.

V doprovodném programu nechybí např. stanoviště Decathlonu, v letošním roce nám přijedou udělat exhibici a workshop holky z Prague Roller Girl - máte se tak na co těšit. :-)

Registrace pouze online. Další informace naleznete zde https://www.sportinline.cz/akce/o-pohar-starosty-mesta-turnova-6-rocnik-159

Za celý pořadatelský tým Pavel Hlubuček

předseda a šéftrenér oddílu

tel. 777 500 352