Ostrava Inline Opening 2017

V sobotu 6. 5. 2017 se ve volnočasovém a sportovním areálu U Cementárny uskuteční první ročník Ostrava InlineOpening 2017. Akce bude první letošní oficiální závodní akcí v tomto areálu. Rádi bychom vás všechny spolu s městem Ostrava, za jehož finanční podpory se akce koná, a ve spolupráci s Českým svazem kolečkového bruslení (ČSKB) pozvali k tomu užít si báječný den na inline bruslích. Nepůjde pouze o závodění, ale i o trochu exhibice a především také o zábavu pro všechny fandy tohoto sportu.
Areál U Cementárny představíme sportovním fanouškům prostřednictvím závodů jako špičkové závodní a tréninkové místo pro výkonnostní inline závodníky. Zároveň však dostanou šanci i hobby jezdci, tedy fitness bruslaři právě na fitness bruslích ve všech věkových i výkonnostních kategoriích, aby si závodění v tomto areálu vyzkoušeli také.

Závody budou připraveny jak na krátké, klopené 200 m “dráze” (TRACK), tak i na delší 400 m dráze – “silničním okruhu” (ROAD). Program je poskládán tak, aby byl maximálně atraktivní pro samotné závodníky, ale také a především pro běžné návštěvníky areálu - hobby jezdce na inline bruslích. V programu budou zařazeny sprintové závody pro jednotlivce a malé skupiny závodníků, ale také skupinové závody pro větší počet účastníků, případně bodovací nebo vyřazovací závody. Závody budou připraveny nejen pro svazem (ČSKB) registrované závodníky, ale i pro inlinery - hobíky, aby dostali možnost vyzkoušet si, jak se na takové dráze závodí.
Kompletní závodní program je k dispozici v příloze.

O dalších detailech Vás budeme průběžně informovat
LifeInLine Team