In-line jízda Brnem a Masarykovo kolečko

19. září 2015 v 17 hodin, trasa Slatina
Přijďte si s námi zajezdit i v září na kolečkových bruslích a koloběžkách. Čeká nás oblíbená trasa Slatinou se startem u Auto Palace Brno (Řipská 22) v sobotu 19. 9. v 17 hodin, sraz v 16,30. Za doprovodu Rádia Krokodýl pojedeme mj. kolem nových hal na Černovických terasách, přehlídka policejních motocyklů zajištěna. Protože se bude chýlit brněnské (nejen) filmové léto ke svému konci, budou srdečně vítáni všichni nám známí filmoví protagonisté. Uvítáme tedy tradičně superhrdiny, Avengery, Strážce Galaxie, Fantastickou čtyřku, Terminátory a Vetřelce všech typů, místo dětí přiveďte Mimoně. Fantazii se meze nekladou, nejlepší odměníme! Brusle, koloběžky, longboardy a další samohyby vítány!

3. října 2015 od 9 hodin, Masarykův okruh
Na sobotu 3. 10. 2015 připravujeme mimořádnou jízdu pro veřejnost na Masarykově okruhu, která bude součástí celodenní bruslařské akce Masarykovo kolečko 2015. Budete mít možnost projet si Masarykův okruh v jeho plné délce, začínáme od 9,30 hodin. Jsou zváni inlinisté, cyklisté, koloběžkáři, longboardisté, skateboardisté a jiní -isté:-)) Vstupné 50 Kč. Nezapomeňte si prosím PŘILBU, cyklistická úplně stačí. Parkování na venkovním parkovišti před branou okruhu, vstup podchodem pod hlavní tribunou.

Masarykovo kolečko / Brno Circuit Inline 2015
Sestavte firemní tým nebo se domluvte s kamarády a přijďte si užít atmosféru závodního okruhu
Po skončení jízdy pro veřejnost proběhne na Masarykově okruhu 6. ročník vytrvalostního závodu týmů na inline bruslích a koloběžkách, Masarykovo kolečko 2015. Závod se jede v celé délce Masarykova okruhu (5 403 m), maximální velikost týmu je 5 jezdců, délka závodu je 5 hodin. Týmy jedou štafetovým způsobem. Je vypsána i kategorie jednotlivců a pro rekreační bruslaře kategorie HOBBY týmů. Sestavte firemní tým nebo se domluvte s kamarády a přijďte si užít atmosféru závodního okruhu. Nově je závod doplněn také o kategorii koloběžek. Součástí akce bude slavnostní vyhlášení konečných výsledků Českého poháru v inline bruslení 2015.

Pro aktuální info sledujte:
http://www.brno-inline.cz/sekce/jizdy-mestem
https://www.facebook.com/groups/jizdy.mestem/
http://www.brno-inline.cz/masaryk-wheel