Startuje Moravská Inline Tour 2015

Již tuto sobotu 30. května odstartuje v Napajedlích další ročník Moravské Inline Tour, která navazuje na někdejší Českomoravský pohár. Během 4 závodů tento seriál zavítá kromě Napajedel, také do Otrokovic (6.6.), do Šali/SVK (22.8.) a závodní šňůra bude zakončena MČR v půlmaratonu 13.9. v Opavě.
Moravská Inline Tour je založena na pořadatelství a především tradici v pořádání závodů a inline akcí v jednotlivých městech. Opava, Napajedla i Otrokovice jsou na závodní inline mapě už vice než 10 let a stále drží svou pozici. To je zásluha především pánů Marcela Nemčeka, Míry Vycudilíka a sportovně vzdělávací agentury Sportovní Kurzy.cz. Místní organizátoři podporují bruslení a aktivně se do rozvoje tohoto sportu zapojují už několik let, a to především ve vzdělávání mládeže, pořádání nejen závodů Moravské Inline Tour, ale pořádání příbuzných akcí jako jsou bruslařské summity, Školní inline poháry a nebo Blade Nights. Bruslařský partner společnost LUIGINO.cz již také druhým rokem materiálově podporuje českou mužskou reprezentaci, které se v roce 2014 nebývale dařilo nejen na domácích závodech, ale také na Německém poháru, či na závodech Světového poháru.

Všechny aktuální informace (online přihlášky, propozice, startovní listiny naleznete na http://www.luigino.cz/moravska-inline-tour-2015-luigino-cz.html.

Těšíme se na Vás.
Za organizátory Mgr. Jan Krejčíř, ředitel Moravské Inline Tour

Přílohy: